Çmimi "Stojan Hristov" për poetët e mërguar

Në përputhje me kompetencat për të ndihmuar zhvillimin kulturor të mërgimtarëve, me përfshirjen në Programin e Mbrëmjeve të Poezisë Strugane, Agjencia për Emigracion çdo vit ndan çmimin "Stojan Hristov" për poetët mërgimtarë.

Për këtë, ju kërkojmë të njoftoni anëtarët e organizatave tuaja që merren me shkrime të veprave letrare dhe që kanë të botuar një libër, një përmbledhje me poezi, të aplikojnë në Agjencinë e Emigracionit.

Për informata më të detajuara, klikoni KËTU.

Albanian
АКТУЕЛНОСТИ: