Ministri Çupi mori pjesë në ceremoninë e vënies së gurthemelit të fabrikës për vetura elektronike në Tetovë

Në qytetin e Tetovë, në një atmosferë solemne, u bë inagurimi dhe nënshkrimi i marrëveshjës ndërmjet kompanisë gjermane për prodhimin e automjeteve elektrike Next.e.GO Mobile me përfaqësuesin e Qeverisë për zonën e lirë ekonomike në Tetovë. 

Inicuesi për këtë investim kapital është filantropisti dhe biznismeni shqiptarë z. Lazim Destani me prej ardhje nga Tetova i cili arriti të sjell në vendlindje një investim të madh.
Investime të tilla kapitale nga diaspora janë gjithmonë të mirëseardhura në vendin tone sepse ato japin mundësi pune për qytetarët, zhvillim ekonomik të vendit dhe kthejnë shpresën te rinia jonë.

Albanian