Ministri Çupi mori pjesë në ceromoninë e hapjes së edicionit të 61-të të manifestimit poetik Mbremjet Strugane të Poezisë

„Poezia ishte ajo e cila rezistonte dhe i inkurajonte gjendjet e trazuara në vetëdijen intelektuale.”

Ministri Dr. Xhemail Çupi mori pjesë në ceromoninë e hapjes së edicionit të 61-të të manifestimit poetik Mbrëmjet Strugane të Poezisë. Prezenca madhështore në këtë manifestim poetik, tani më me karakter tradicional, Strugën e bën pikë më të madhe të grumbullimit të poetëve nga e gjithë bota dhe mbret të poezisë.

Albanian