Ministri Çupi takoi ambasadoren e Konfederatës Zvicerane në Shkup, znj. Véronique Hulmann

Sot takova ambasadoren e Konfederatës Zvicerane në Shkup, znj. Véronique Hulmann Embassy of Switzerland in North Macedonia.


Ministri Çupi Shkëlqesisë së saj i urovi mirëseardhje në Shkup dhe i dëshiroi suksese në misionin e saj diplomatik. Në kuadër të këtij takimi e njoftoi me punën dhe angazhimin e tij si ministër dhe diskutuan në përgjithësi mbi marrëdhëniet miqësore të vendeve tona si në nivelin politik, ashtu edhe atë ekonomik. 
Në bisedën e zhvilluar ministri Çupi e informoi ambasadoren për vizitën e punës në Konfederatën Zvicerane e cila parashihet të jetë javën e ardhshme më 21.09.2022.

Albanian