Ministri Çupi priti në takim përfaqësuesin e Bashkësisë Fetare Islame në RMV z. Selver Xhemaili

Ministri Çupi zhvilloi një takim me përfaqësuesin e Bashkësisë Fetare Islame në RMV për diasporë, z. Selver Xhemaili.
Në këtë takim shumë domethënës, ministri Çupi shpalosi punën e tashme dhe projektet e parapara që pritet për ti realizuar në të ardhmen.
Duke e ditur rëndësinë dhe vlerën e qytetarëve tanë që jetojnë jashtë, bashkarisht u dakorduan që të kenë bashkëpunim në finalizimin e projekteve për diasporën tonë.

Albanian