Ministri Çupi mori pjesë në manifestimi për rastin e festës kombëtare 28 Nëntorit, “Ditës së Flamurit”

Në këtë ditë të shënuar festive, në një ambient vërtet miqësor dhe me një pjesmarrje respektable ku mund të takoje miq, kolegë dhe personalitete të ndryshme publike, me ftesë të Ambasadorit së Republikës së Shqipërisë në Shkup z. Fatos Reka, sonte Ministri i angazhuar për diasporë, Dr. Xhemail Çupi mori pjesë në manifestimin me rastin e festës kombëtare të 28 Nëntorit, “Ditës së Flamurit”.

Albanian