Ministri z. Xhemail Çupi në takim zyrtar me Ministrin dhe zëvendësminitrin e Arsimit dhe Shkencës, z. Jeton Shaqirin dhe z. Lulzim Aliun

Gjatë këtyre ditëve ministri Dr. Xhemail Çupi takoi Ministrin dhe zëvendësministrin e Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri dhe Prof. dr. Lulzim Aliu.

Diskutuan mbi prezantimin e programit për promovim më të lartë të mësimit tek qytetarët tanë që jetojnë në diasporë.
Krijimi i data-bazës për studentët që jetojnë jashtë vendit ishte gjithashtu pjesë e bisedës në këtë takim.

Albanian