Autoritetet zvicerane me fjalë miradije për diasporën nga Republika e Maqedonisë së Veriut

Albanian

Në Bern të Zvicrës, ministri i angazhuar për diasporën, Edmond Ademi u takua me zëvendës drejtorin për migrim, z. Mihael Hekendorn. Në takim morën pjesë edhe z. Kristijan Vinter ministër dhe koordinator për Europën juglindore dhe z. Andear Geric zv/drejtor për Ballkanin perëndimor në Agjencinë zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim.

Pages