Првата средба на Министерот без ресор – задолжен за дијаспора, се оствари токму со поранешниот министер за дијаспора, сегашен Советник на Премиерот за Надворешни Работи, г. Едмонд Адеми

Macedonian
АКТУЕЛНОСТИ: