Министерот г. Џемаил Чупи во работна посета на Албанскиот исламски центар "Ел фуркан" во Михен, Германија

Во градот Минхен, министерот д-р Џемаил Чупи го посети Албанскиот исламски центар „Ел-Фуркан“ каде што беше пречекан од претседателот на овој центар г. Афет Рушити. Нему му честити за досегашната работа и воедно му посака успех во идните активности во различни области.

Macedonian