Министерот Чупи учествуваше на манифестација по повод националниот празник на 28 ноември, „Денот на албанското знаме“

На овој празничен ден, во навистина пријателска средина и со респектабилно учество каде што можеше да сретнеш разни пријатели, колеги и јавни личности, на покана на амбасадорот на Република Албанија во Скопје г. Фатос Река, вечерва министерот задолжен за дијаспора г. Џемаил Чупи учествуваше на манифестацијата по повод националниот празник на 28 Ноември, „Денот на албанското знаме“.

Macedonian