„Годишно околу една милијарда евра од дијаспората влегуваат во Македонија“Интервјуто можете да го погледнете на следниот линк:
„Годишно околу една милијарда евра од дијаспората влегуваат во Македонија“

Macedonian
АКТУЕЛНОСТИ: