Ministri z. Xhemail Çupi në vizitë zyrtare në Qendrën kulturore islame Mesxhidi Aksa në Leverkusen të R.F Gjermane

Në takimin e radhës në Leverkusen të Gjermanisë, Ministri Dr. Xhemail Çupi, ishte i mirëpritur nga kryetari i Qendrës kulturore islame së  Mesxhidi Aksa z. Besim Memishi dhe nga imami z. Hasan Baftjari.
Gjatë takimit u bisedua për angazhimet, përgjegjësitë dhe rëndësinë e një monumenti kulturor, ku në xhaminë e Leverkusenit shifej qartë që nuk mungonin aktivitete e tyre dhe angazhimet në punë. 

Albanian