Ministri i angazhuar për diasporë Dr. Xhemail Çupi mori pjesë në pritjen ceremoniale të organizuar nga Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Shkup

Për nderë të vizitës së Presidentit të Republikës Federale të Gjermanisë, SH.T.Z. Frank-Walter Steinmeier, sot më 30.11.2022, Ministri i angazhuar për diasporë Dr. Xhemail Çupi mori pjesë në pritjen ceremoniale të organizuar nga Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Shkup. 
Në këtë ceremoni ishin prezent përfaqësues të lartë shtetëror nga vendi dhe përfaqësues të korit diplomatik në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Albanian