Ministri Çupi mori pjesë në ndarjen e çmimit shtetëror për arritje në fushën e publicistikës dhe gazetarisë “Mito Haxhi Vasiliev - Jasmin “.

Ministri i angazhuar për Diasporë në Qeverinë e Republikën e Maqedonisë së Veriut, Dr.Xhemail Çupi, në ambientet e Kuvendit të RMV-së  mori pjesë në ndarjen e çmimit shtetëror “Mito Haxhi Vasiliev - Jasmin” për vitin 2022, për arritje në fushën e publicistikës dhe gazetarisë. 
Në sferën e gazetarisë ky çmimin i takoi bashkëqytetares të Ministrit nga Dibra znj. Laura Papraniku Bejtullau.
Laura ka një karrierë të pasur në gazetari dhe në trajtimin e temave të arsmit, por jo vetëm.
Ndërsa në sferën e publicistikës këtë çmim e mori publicisti, Aleksandar Trajkovski.

Albanian