Takim i Ministrit Çupin me z. Hajredin Dalipi dhe prof. Dr. Jonuz Abdullai.

Ministri realizoi takim me kolegun tij të doktoraturës e njëkohësisht tashmë pjesë e diasporës sonë në Gjermani z.Hajredin Dalipi nga fshati Koritë e Gostivarit, i shoqëruar nga Prof.Dr. Jonuz Abdullai.
Në takim mes tjera u diskutua rreth shqetësimeve dhe kërkesave të diasporës sonë. 
Kontributi i diasporës shkencore është i një rëndësie të madhe për ne pasi vet z. Dalipi, si pjesë e kësaj diaspore jep kontribut të pazëvendësueshëm me botimet e tij të njëpasnjëshme!

 

Albanian