Ministri Çupi mori pjesë në konferencën rajonale lufta kundër korrupsionit.

Në konferencën e sotme rajonale kundër korrupsionit, të organizuar nga Qeveria e RMV-së në bashkëpunim me Iniciativën Rajonale Kundër Korrupsionit dhe Zyrën e Kombeve të Bashkuara për Drogën dhe Krimin, e cila u mbajt në Hotel Limak në Shkup, Ministri Çupi mori pjesë  në përcjelljen në promovimin e përpjekjeve rajonale në luftën kundër korrupsionit në kuadër të procesit të anëtarësimit në BE. 

Albanian

Ministri Çupi mori pjesë më proektin “Zhvillimi social dhe ekonomik i rrethit të Radikës”

Me ftesë të kryetarit të shoqatës kulturore që vepron në qytetin Pieve di Soligo (Treviso) të Republikës së Italisë, z. Roberto Menegon dhe që në anëtarësinë e saj ka edhe pjesëtarë të diasporës sonë, në punimet e projektit të titulluar “Zhvillimi social dhe ekonomik e rrethit të Radikës”, gjegjësisht pilot projektit për mbrojtje të vlerave të peizazhit dhe regjenerimit të fshatrave, me theks të veçantë në procesin e shndërrimin të fshatit Jançe në fshat turistik, mori pjesë Ministri I angazhuar për diasporë, Dr. Xhemail Çupi. 

Albanian

Ministri Çupi e nënshkruajti kontratën për bashkëpunim në fushën e diasporës, me kryetarin e Komunës së Dellçevës, z. Goran Trajkovski

Sot, në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve për bashkëpunim në fushën e diasporës me komunat dhe hapjen e “Qendrave për Diasporë”, në hapsirat e komunës së Dellçevës së bashku me Kryetarin e Komunës z.Goran Trajkovski dhe në prezencë të përfaqësuesve të ishtitucioneve shtetërore të njësive rajonale, si dhe  përfaqësuesve të mediumeve, në një  atmosferë miqësore u nënshkrua kontrata e  bashkëpunimit.

Albanian

Pages