Ministri z. Xhemail Çupi në Berlin të Gjermanisë vizitoi Shoqatën islame shqiptare Jakup Asipi

Ministri Dr. Xhemail Çupi i shoqëruar nga Ambasadori i Republikës së Maqedonisë së Veriut në Gjermani z. Ramadan Nazifi, vizituan Shoqatën islame shqiptare “Jakup Asipi”, në Berlin. 
Me të pranishmit biseduan rreth aktiviteteve të tyre dhe planeve për të ardhmen, pasi ato synonin të ardhmen e afërt të zgjerojnë infrastrukturën e objektit.

Albanian