Ministri z. Xhemail Çupi në Berlin të Gjermanisë vizitoi Qendrën Kulturore Shqiptare Islame "Isa Beu"

Në qytetin e Berlinit, ministri Dr. Xhemail Çupi, vizitoj Qendrën Kulturore Shqipare Islame “Isa Beu”. 
Ajo që na karakterizon si popull është bujaria, andaj duke qenë në muajin e agjërimit, me kënaqësi të madhe ministri Dr. Xhemail Çupi, pranoi ftesën e hoxhës Remzi Xhaferi dhe pjestarëve të kryesisë për një iftar të përbashkët, e më tej e njoftua me qendrën e tyre multifunksionale dhe biseduam për projektet e së ardhmes.

Albanian