Dita e fundit e punës e diplomatit Sejdi Demiri në Kabinetin e Ministrit të angazhuar për Diasporën, Dr. Xhemail Çupi.

Pas disa muaj bashkëpunim të përbashkët, zyrtarisht i përfundoj mandati i  këshilltarit nga MPJ-ja z. Sejdi Demiri.
Kontributi i z. Sejdiut si një diplomat karriere me titullin “ministër – këshilltar” në kabinet ishte tejet i frytshëm dhe i dobishëm.
Bashkë me Ministrin kishin vizita të përbashkëta në disa shtete, ku ai me përvojën e tij diplomatike na ndihmoi dhe na i lehtësoi procedurat diplomatike dhe konsullore.
Dëshirojmë ta falënderojmë për angazhimin e tij në ekipin tonë dhe njëkohësisht t'i uroj shëndet dhe suksese në të ardhmen në jetë. 

FALEMINDERIT SEJDI!


 

Albanian